Cursuri Reiki

Reiki 1 si 2 -Teorie-practica 125 ore, pret 550 euro

“Reiki este înţelepciune şi adevăr” – Hawayo Takata

De-a lungul istoriei omenirii au existat întotdeauna metode de vindecare care se bazau pe transferul energiei vitale universale, aceeaşi energie care aduce viaţa în univers şi o hrăneşte. În urmă cu mii de ani, tibetanii ajunseseră la o înţelegere adâncă a naturii spiritului, energiei şi materiei, utilizând această cunoaştere pentru vindecarea trupurilor lor, armonizarea sufletelor şi conducerea spiritelor către experienţa unităţii. Mai târziu găsim această cunoaştere şi în India şi, de asemenea, găsim forme modificate ale ei în Japonia, China, Egipt şi la culturile romane, numai ca să menţionez câteva.

Această cunoaştere a fost păstrată de misterul şcolilor majorităţii culturilor antice şi a fost cunoscută în întregime numai de câţiva oameni, de obicei preoţi sau conducători spirituali care în schimb, au transmis-o discipolilor pe cale orală. Oamenii de ştiinţă moderni, de obicei interpretează greşit această cunoaştere pentru că ea s-a păstrat în limbaj criptic sau prin simboluri. Cunoaşterea Reiki s-ar fi pierdut dacă Dr. Mikao Usui nu ar fi redescoperit cheia care duce la refacerea unei tradiţii de vindecare veche de mii de ani ea apărând încă din vechile scrieri sanscrite până la sfârşitul secolului XIX. Cuvântul Reiki înseamnă energie vitală universală. Este definită ca fiind puterea care acţionează şi trăieşte în toată materia creată. Cuvântul se împarte în două. Silaba „rei” descrie aspectul nemărginit universal al acestei energii.

Reiki 3.1 -Maestru Practicant, teorie-practica 10 ore, pret 150 euro

Spiritualitatea Reiki implică aspectele de meditaţie Reiki ca o cale spre Lumină. Această practică nu este foarte puternică la hinduşi sau budişti, meditaţia este mai mult o parte din religia lor. Nu ştiu suficient despre Islam să ştiu dacă face parte din religia lor sau nu şi acelaşi lucru este valabil pentru oricare dintre celelalte religii ale lumii. Aşa cum cred că Reiki nivelul doi este de fapt nivelul de Energie Reiki de asemenea, simt că Reiki nivelul trei este nivelul Reiki Spiritualitate . Odată ce un practicant a ajuns la acest nivel ar trebui să fie gata pentru efortul implicat în calea de perfecţionare … care implică, în general, meditaţii intense de zi cu zi şi studii avansate, necesare pentru a atinge iluminarea spirituală.

Multe stiluri de Reiki conţin un al patrulea nivel, care este dincolo de aceste trei nivele şi care este nivelul de profesor. Nu consider că este un aspect separat, este nevoie nu numai de stăpânirea nivelelor anterioare, dar şi de abilitatea de a le preda în mod eficient. Din cunoştinţele mele, există foarte puţini profesori Reiki adevăraţi şi, bineînţeles, mă refer la Reiki tradiţional, care nu include neapărat ceea ce se face astăzi în această epocă, care oferă alte multe căi spre Spiritualitate. Desigur, puteţi găsi că unul dintre aceste aspecte Reiki.

Reiki 3.2 -Maestru Profesor, teorie-practica 60 ore, pret 350 euro

Reiki (1+2) + Anatomie + Terapii naturiste pret 755 euro

 • Cursul cuprinde:
 • Ce este reiki
 • Istoria reiki
 • Nivele ale practicii reiki
 • Profesor maestru reiki
 • Aura
 • Chakre
 • De la blocul de energie la durerea fizica
 • Meditatii
 • Iisus si reiki
 • Grila reiki

Cont bancar: RO98BTRLRONCRT0390923801

Descarca fisa de insriere:

Model Fisa Inscriere

Cursuri Reiki