Cursuri Reflexologie

Reflexologie – metoda Grinberg 160 ore , 600 euro

Reflexologie + Anatomie + Terapii naturiste , 835 euro

Analiza labei piciorului (metoda Grinberg)se sprijină pe principiul că piciorul ne arată modul în care o persoană “trece” prin viaţă. Această analiză combina dimensiunile fizice, emoţionale şi spirituale într-o singură dimensiune.

Perspectiva este holistica, iar principiile metodei se bazează pe o filosofie care îmbina concepţia orientală cu cea occidentală.

Metoda noastră are ca obiect o zonă a trupului care se afla, fizic vorbind, la cea mai mare distanţă faţă de majoritatea organelor de simţ şi pe care lumea modernă o acoperă, de obicei, ferind-o de privirile altora. Aceasta este o zonă în care s-au dezvoltat însă puţine mecanisme de apărare deoarece, din punct de vedere social, ea este relativ neglijată şi lipsită de importantă, mai puţin înfrumuseţata şi îngrijită.

În dezvoltarea noastră ca fiinţe umane, trazitia de la starea de individ neajutorat, ce stă culcat sau se târăşte, către mişcarea independenta, cu ajutorul picioarelor, reprezintă un stadiu important, fiind şi etapa în care personalitatea individuală începe să fie clar exprimată. Individul se sprijină în întregime pe tălpile picioarelor.

Orice schimbare de ordin perceptiv, cognitiv, emoţional sau fizic implica o modificare a modului în care omul îşi menţine poziţia sa dreaptă în lume.

Chiar modificările abstracte, ca de pildă acelea care privesc situaţia sau imaginea asupra propriei persoane, afectează modul în care indivizii se poartă, se mişcă şi se exprimă; din această cauză condiţiile care se menţin de-a lungul unei perioade suficient de îndelungate sau au o intensitate destul de mare vor lăsa semne clare şi inconfundabile pe tălpile picioarelor.Analiza labei piciorului este tehnica prin care se încearcă înţelegerea semnificaţiei acestor semne şi combinarea lor într-o imagine integrală a individului la toate nivelurile.

Cont bancar: RO98BTRLRONCRT0390923801

Descarca fisa de insriere:

Model Fisa Inscriere

reflexologie