Cursuri REIKI


*Reiki 1 si 2 -Teorie-practica 125 ore, pret 550 euro
*Reiki 3.1 -Maestru Practicant, teorie-practica 10 ore, pret 150 euro
*Reiki 3.2 -Maestru Profesor, teorie-practica 60 ore, pret 350 euro
*Reiki (1+2) + Anatomie + Terapii naturiste pret 755euro

Cont Bancar:

BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO98BTRLRONCRT0390923801

Reiki- Durata, teorie-practica 125 ore,  Terapii complementare  60 ore, Anatomie 60 ore

Cursurile se pot desfasura (si) in sistem „la distanta” fiind necesare  intalniri de weekend, sambata 9-18; duminica 9-14 materialul de studiu  fiind transmis online.

Reiki 1

Se bazeaza pe nivelul introductiv. Da acces energiei si da mana libera vindecarii, dupa cum este descris in pozitiile traditionale ala mainii.

Cum este si normal, un incepator in practica Reiki trebuie sa exerseze autotratamentul necesar tuturor practicantilor indiferent de starea lor de sanatate.

In acest caz compatibilitatea terapeut – pacient este de 100%.

Dupa initiere, studentului i se vorbeste despre istorie, energie, pozitiile mainilor.

Sunt luate puncte de stiinta si metafizica pentru Reiki cu abundenta de cazuri istorice care se afla in spatele teoriei. Informativ si placut, primul nivel dureaza optsprezece ore de munca. Nu se dau examene deoarece este putin de invatat sau de stiut.

Nu este, intr-adevar, necesar sa se dea prea multe explicatii deoarece ceea ce conteaza de fapt este receptarea Reiki si folosirea acestuia prin punerea mainilor pe corp.

Multi profesori Reiki isi focalizeaza intreaga munca asupra aplicatiilor practice. Cel mai important este insa autotratamentul. Se spune ca: “Pentru a da Reiki trebuie sa fi primit Reiki” iar pentru inceput cel care-ti “da” Reiki esti tu insuti. Practicantii Reiki ce au ajuns numai la nivelul 1 trebuie sa practice zilnic cel putin 3 minute pe fiecare dintre puncte. Cel mai bine este insa sa ai 5 minute pentru fiecare punct, in timp ce echilibrul energetic se restabileste, vi reduce involuntar durata pe zonele deja echilibrate.

Conditii: Niciuna, numai dorinta de a invata, primi Reiki.

Cel mai important principiu angajat in discutie si in practica in cadrul studierii Reiki 1 este existenta energiei (fortei) vitale.

Acest curs ofera fiecarui student cu deschidere Reiki de nivel 1 un proces special, o experienta in a atinge conectivitatea la sursa de energie Reiki. Curriculum acoperit ofera o introducere in :

 • Ce este Reiki
 • Cum functioneaza Reiki
 • Istoria Reiki
 • O revizuiere a tehnicilor japoneze Reiki

Un exercitiu cu fluxul de energie si sesiune practica pentru ca stundentii sa simta in sine fluxul de energie. Pozitiile Reiki ale mainilor pentru a se trata pe sine.

Reiki 2

Simbolurile Reiki Usui sunt sacre si urmau sa fie confidentiale. Acestea sunt dezvaluite doar celor ce sunt pe cale de a se initia la nivelul 2 sau 3 Reiki. Cu toate acestea, este posibil sa se discute natura sau modul in care lucreaza si istoria lor.

Simbolurile Reiki sunt foarte interesante si reprezinta o parte importanta a practicii Reiki. Ele permit sa se concentreze energia Reiki pentru scopuri specifice. Exista un numar total de 4 simboluri in sistemul Usui Reiki. Trei sunt date in reiki 2 si unul in Reiki 3. Exista si alte simboluri utilizate, care in timp, probabil ca au valoare, dau nu sunt o parte din sistemul Usui.

Simbolurile Usui Reiki nu sunt la fel de misterioase cum acestea ar putea sa para. Ele au fost de fapt create in japoneza kanji, ceea ce inseamna ca acestea sunt doar cuvinte din limba japoneza. Primele doua simboluri variaza oarecum de la acest limbaj. In timp ce numele de putere si simbolul mental enotional sunt japoneze, simbolurile in sine par sa fie samanice sau o combinatie de sanscrit si japoneza kanji. Este o practica la budistii  japonezi de a combina uneori sanscrita veche cu kanji in scrierile lor sacre si in simboluri  astfel incat aceste prime doua simboluri pot fi influentate de acesta practica. Indepartate si simbolurile Maestru sunt complet japoneza kanji, atat in numerele lor cat si in modul in care sunt redactate. Este interesant de de notat ca numele Usui Maestru pot fi gasite in “Enciclopedia de Est- Filizofie si Religie” si tradus inseamna “ casa de comori a iluminarii”.

Se spune ca poate sa fie si un Zen pentru o expresie a naturii proprii sau natura lui Budha, care devine cunoscator in experienta iluminarii.

Acesta este o definitie destul de profunda. Poate este numita simbolul maestru pentru ca ne ofera conexiunea directa la Mestru si la sursa reala de Reiki. De asemenea, deoarece simbolul Usui Maestru este un simbol puternic din budhismul Zen, ne intrebam cat de mult ne ajuta. Usui l-a primit de la budhistii Zen sau de la alte grupari religioase japoneze, cand a descoperit Reiki.

Informatiile de mai sus indica faptul ca simbolurile Reiki Usui nu sunt exclusive pentru Reiki. Simbolurile Reiki sunt transcendentale in functionarea lor. Puterea si eficienta simbolurilor vine de la initierea Reiki care este administrata in timpul unei clase Reiki. Inainte de initiere, studentul are afisate simbolurile si are timp pentru a le memora. In timpul initierii energiile fiecarui simbol vor veni in jos si vor fi introduse studentului in minte si corp, legandu-se la simbolul oarecum existent in mintea studentului. Dupa aceea, ori de care ori studentul foloseste simbolul, aceleasi energii care au fost legate de cursul de initiere sunt activate si incep sa curga. Se pune intrebarea cu a fi sau a nu fi corect sa se deseneze simbolurile, nu trebuie sa fie in mod perfect de a le desena. De asemenea s-a constatat ca toata lumea care a primit initierea pentru simboluri poate lucra cu ele.

Deci, puterea simbolurilor nu provine din desenul lor perfect. Ea vine de la legatura care se face intre simbolul pe care studentul il primeste in clasa si energiile de initiere care au intrat in student in timpul initierii Reiki. Modul corect de a atrage simbolurile este calea ta Reiki, modul in care Maestrul le-a atras pentru tine inainte de a fi primit initierea.

Legatura dintre simbolul si energia Reiki care are loc in timpul initieri da putere simbolurilor.

Puterea lor si eficacitatea vin sine, permit sa acceptam cu umilinta sa primim puterea ca pe un dar de la Creator.

Suntem recunoscatori pentru eforturile depunse de dr.Usui si toti ceilalti care au lucrat cu dragoste pentru a face acest sistem de vindecare disponibil pentru noi.

Reiki 3.1

Durata, teorie-practica 10 ore, pret 150 euro

Maestru Practicant.

Curs avansat de instruire Reiki.

Conditia pentru a putea studia acest curs avansat de instruire Reiki este absolvirea Reiki nivelul 1 si 2.

Acest curs, pentru un practicant Reiki este necesar ca al treilea pas spre a deveni un Profesor Maestru Reiki. Ofera un simbol puternic si tehnici avansate de utilizare a energiei Reiki.

Subiecte incluse:

 • Revista de tehnica a Dr.Usui folosind cei trei piloni Reiki si “Tehnici japoneze Reiki”
 • Deschiderea , pentru a consolida capacitatea de a fi una cu energia Reiki .
 • Simbolul Usui de Maestru, pentru a spori eficienta Reiki cu acest simbol.
 • Un ghid Reiki de Meditatie, exercitii speciale care ajuta la eliminarea blocajelor, la cresterea energiei prin utilizarea meditatiei pentru echilibrare, energizare si tehnici de armonizare.
 • Un ghid Reiki de meditatie pentru a consolida mintea si a extinde constiinta.
 • Tehnici avansate pentru a facilita realizarea obiectivelor si solutionarea problemelor vietii folosind Reiki pentru a te proteja pe tine si pe altii.
 • Cum sa utilizati cristalele si pietrele in Reiki folosinf o grila reiki. Reiki continuu cu intentii de a trimite Reiki pentru scopuri multiple la o distanta in trecut, prezent si viitor.
 • Tehnici – Chirurgia Psihica reiki pentru a ajuta la eliminarea  energiei  psihic,  dezechilibrate,  pentru tine si pentru altii.
 • Un manual de clasa.
 • Un certificat eliberat  dupa finalizarea cursului.

Reiki 3.2

Maestru Profesor

Durata, teorie-practica 60 ore, pret 350 euro

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers